Traduce a otros idiomas

divendres, 23 d’abril del 2021

Butlletí 254

 


Benvolgut col·leccionista

 

Som l’Associació per a la Promoció del Col·leccionisme, tu ens coneixes pel nom de la nostra publicació mensual “El Troc”.

Segur que més d’un cop has navegat per la nostra pàgina web www.eltroc.org tot cercant alguna trobada, algun intercanvi o alguna informació interessant. O has rebut les informacions que publiquem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter)

Us presentem l’últim butlletí que hem realitzat i us volem proposar si voleu col·laborar amb el funcionament de  l’Associació:

Opció a)    Un exemplar del nº 254 amb informació de l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guixols, Calendaris de butxaca de Lleida sèrie sisena, segells personalitzats, calendaris Sebtor 2021,Pins d’escacs, Col·legi de les Teresianes del carrer Ganduxer,   punts de llibre de l’ Associació de col·leccionistes de Mollet i comarca 4 Euros

 

Opció b)    Un exemplar del nº 254  i un exemplar de El Troc anterior, també afegirem alguna sorpresa (punts de llibre, adhesius, calendaris ....)  per 8 Euros.

 

Podeu fer l’ingrés al següent nº de compte corrent, tot indicant el vostre nom.

ES50 2100 3296 1121 0025 6236

 

Quan feu l’ingrés poseu el vostre nom i envieu un correu electrònic a el Troc: eltroc@eltroc.org amb la vostra adreça postal i poseu publicació 254.

Salutacions

Equip El Troc www.eltroc.org  

                                                                                                                 Barcelona, abril 2021



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada