Traduce a otros idiomas

divendres, 13 de gener de 2023

utlletí 264


 


Benvolgut col·leccionista

 Som l’Associació per a la Promoció del Col·leccionisme, tu ens coneixes pel nom de la nostra publicació mensual “El Troc”.

Segur que més d’un cop has navegat per la nostra pàgina web www.eltroc.org tot cercant alguna trobada, algun intercanvi o alguna informació interessant. O has rebut les informacions que publiquem a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter)

Us presentem l’últim butlletí que hem realitzat i us volem proposar si voleu col·laborar amb el funcionament de  l’Associació. La revista es a color

.

Opció a)    Un exemplar del nº 264 bis amb informació de: Article dedicat als adhesius polítics que s’han editat de la Guerra Civils,  Informació diversa i el tercer catàleg de punts de llibre editats per la llibreria Carlos que té parada al Mercat dominical de Sant Antoni de Barcelona. Per 8,6 Euros

.

Opció b)    Un exemplar del nº 264  i un exemplar del Puzle que es va presentar per la trobada de Setembre, també afegirem alguna sorpresa (punts de llibre, adhesius, calendaris ....)  per 10,6 Euros.

.

Podeu fer l’ingrés al següent nº de compte corrent, tot indicant el vostre nom.

ES50 2100 3296 1121 0025 6236 o un Bizzum  al 660226643

Quan feu l’ingrés poseu el vostre nom i envieu un correu electrònic a el Troc: eltroc@eltroc.org amb la vostra adreça postal i poseu publicació 264.

Salutacions

Equip El Troc www.eltroc.org 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada